Rondreizen Amerika | Mira Tours - Reisbureau Haacht

Rondreizen Amerika

Staat een rondreis door Amerika ook op je bucketlist? Een roadtrip langs Route 66 of cityhoppen langs Los Angeles, Chicago, Washington, New York? Ook als je droomt van een fly & drive naar Florida of een rondreis naar de grootse nationale parken van West USA, we doen je American Dream-trip graag uitkomen!

Offerte aanvragen:

haacht@miratours.be of 016 600 600


Fly & Drive Florida

Naast de zonnige stranden van The Sunshine State, kom je ogen tekort tijdens een rondreis Florida. Geniet van de glamoureuze atmosfeer in Miami, ga snorkelen in The Keys en bezoek de meest indrukwekkende pretparken van de wereld in Orlando. Ook het Nationaal Park van Everglades mag tijdens je rondreis Florida niet ontbreken.

 

Rondreis West USA

Fan van nationale parken? Een rondreis naar de Far West brengt je naar het majestueuze nationaal park van Yosemite, de Grand Canyon, Death Valley en Mammoth Lakes. Stop tijdens deze fly & drive door West USA zeker ook in Las Vegas, San Francisco en Alcatraz.

 

Rondreis California

Een uitbundige levensstijl, prachtige kustlijn en grootste wereldsteden … California is ontzettend veelzijdig. Aanschouw de Golden Gate Bridge in San Francisco, voel je een superster in Hollywood in Los Angeles en maak kennis met de surfcultuur van San Diego. In San Jose ontdek je de geschiedenis van de Spaanse kolonisator.

 

Cruise Caraïben of Alaska

Miami is dé cruisehoofdstad van de wereld. De perfecte vertrekhaven om het Amerika’s mooiste bestemmingen te ontdekken met cruise.

 

Citytrip New York

New York, the city that never sleeps. In de door Frank Sinatra bezongen wereldstad verveel je je nooit.

 

Offerte aanvragen:

haacht@miratours.be of 016 600 600

Rondreizen Amerika | Mira Tours - Reisbureau Haacht