Met Vlaanderen Vakantieland naar Namibië | Mira Tours - Reisbureau Haacht 600 x 300

Nederlandstalig Begeleide Rondreis Namibië

Live To Travel | Mira Tours - Reisbureau HaachtReizen langs de droge Kalahariwoestijn, op safari in Etosha National Park, klimmen op de kleurige rotsformaties van Damaraland, genieten van een boottochtje in Walvisbaai of ploeteren op de duinen van de Sossusvlei?

Een reis door Namibië is een aaneenschakeling van prachtige extremen. Dit uitgestrekte en dunbevolkte gebied is een van de veiligst bereisbare landen ter wereld. En met gemiddeld 300 dagen zon per jaar ook het hele jaar door een topbestemming.

Onze Favoriete Begeleide Groepsreis Namibië

(ook het jaar rond individueel mogelijk)

Ga op 14-daagse groepsreis en ontdek de Kalahari, Namib woestijn, Swakopmund, Damaraland en Etosha NP.

Vanaf 3.520 euro p.p.
Contacteer ons voor verdere voorwaarden »

Wegens groot succes werd het aantal vertrekdata voor 2018 verdubbeld, met bijna maandelijks afreizen. Zo kan je afreizen op:

  • 5 januari 2018
  • 3 februari 2018
  • 1 april 2018
  • 10 juli 2018
  • 10 september 2018
  • 9 oktober 2018
  • 10 november 2018
  • 21 november 2018

 

In de 68-pagina tellende Namibië-brochure van Live to Travel vind je alle info.
Bestel de Namibië-brochure via haacht@miratours.be »

 

Hoogtepunten Rondreis Namibië

Belgische nichetouroperator Live to Travel biedt de meest complete Nederlandstalige begeleide rondreizen aan naar Namibië. Enkele hoogtepunten …

Woestijnervaring in de Namib

Wakker worden in de magische omgeving van de Namib woestijn. Waar eindeloze zandvlaktes en duinen in de mist liggen te wachten tot de wind de hemel opklaart. Deze heerlijke onherbergzame streek staat garant voor een adembenemende woestijnervaring.

Bosjesmannen en woestijnolifanten

In Twijfelfontein vind je de grootste collectie prehistorische rotstekeningen van Afrika. Eeuwen geleden gemaakt door de Bosjesmannen. Nog zo’n wonder? Wat dacht je van de ‘Organ Pipes’, zandsteenformaties in de vorm van orgelpijpen. Ook nemen we je graag mee naar Palmwag. Een kleine oase aan de Uniab rivier waar zeldzame woestijnolifanten zich komen laven.

Op safari in Etosha

Etosha Nationaal park, één van de grootste en belangrijkste wildparken van Zuidelijk Afrika, is dé plek voor een safari. Per jeep trekken we naar de grote, ondiepe zoutvlakte Etosha Pan. Een onherbergzaam gebied van witte gedroogde modder, waarlangs grote kuddes zebra’s, springbokken, olifanten en giraffen trekken. Met in hun spoor de grote roofdieren. Altijd op de loer voor makkelijke prooien …

 

Graag een gedetailleerd reisprogramma?

haacht@miratours.be of 016 600 600

Speciaal voor gezinnen met kinderen bestaat er ook een aangepaste Nederlandstalig begeleide groepsreis.
Vraag ernaar »