Leef als een maharadja in India | Rondreis India Footprints | Mira Tours - Reisbureau Haacht 1024 x 300

Leef als een maharadja in India

Rondreis India met Footprints

Nichetouroperator Footprints bracht zopas zijn nieuwe Orient brochure uit! Wie het graag wat actiever ziet, zal aangenaam verrast zijn met de dynamische programma’s in China, Myanmar, Vietnam, Thailand en Bali. Absolute smaakmakers zijn ook de selfdrive in Oman en Maleisië en de luxeglampingformules in Ladakh en Oman! En wat dacht je van een beleefreis India? Een tocht naar niet te missen hoogtepunten, maar ook naar verrassende, zeer authentieke plekken. Enkele ideetjes?

 

Glamping in Ladakh

Glamping of glamorous camping staat voor het comfort van een hotel gecombineerd met de natuurlijke omgeving en vrijheid van een compleet ingerichte luxueuze en sfeervolle tent. Een garantie op een weergaloos avontuur. Hier word je wakker in een vallei, verscholen in de schaduw van de Himalayatoppen. Te midden van indrukwekkende berglandschappen liggen tal van kloosters en paleizen. Vanuit je luxe glamping ga je op ontdekkingstocht, maak je een rit per karavaankameel door de zandduinen van de Nubra-vallei en ga je raften op de Indusrivier.

 

Glamping - Leef als een maharadja in India | Rondreis India Footprints | Mira Tours - Reisbureau Haacht 1024 x 680

 

Luchtballon boven Rajastan

Rajastan is het meest sprookjesachtige deel van India. De blauwe stad Jodhpur met zijn imposante Mehrangarh Fort, de oude Rajput-hoofdstad Jaisalmer, de romantische stad Udaipur aan het Picholameer, de Taj Mahal in Agra … Allen laten ze een overweldigende indruk na.

Met Footprints beleef je deze reis op een unieke manier. Zo organiseren we een woestijntocht per kameel naar de roze stad Jaipur. Een idyllische cruise naar Udaipur op het Picholameer bij zonsondergang. En een romantische ballonvaart over de roze stad, de Aravali bergen, de woestijn en het immense Amber Fort. Zo heb je India nog nooit gezien!

 

De ongerepte Andaman Eilanden

Of misschien ruil je liever het culturele in voor de Andaman Eilanden, halverwege Zuid-India en Sumatra. Je verblijf? Het eiland Havelock met hagelwitte stranden omgeven door koraalriffen waar kleurrijke vissen ongestoord zwemmen. Een paradijs voor snorkel- en duikliefhebbers. Je kan er wandelen door tropisch regenwoud en vogels spotten, varen door mangroves en op zoek gaan naar schildpadden die er hun eieren leggen. Een bestemming voor rustzoekers, liefhebbers van natuur en onderwaterwereld in een ongerepte omgeving.

 

Tijgersafari in Baghvan Pench

Of wat dacht je van een tijgersafari? Een wildlife rit doorheen de mooiste natuurparken: Satpura, Pench, Kanha en Bandhavgarh. Vol ruige rotspieken, diepe valleien, klaterende watervallen en dichte wouden. Spot er luipaarden, buffels, olifanten, wilde honden, gestreepte hyena’s, krokodillen. En wie weet … Misschien sta je wel oog in oog met de Bengaalse tijger? Wat je ook verkiest, samen met Footprints zorgen we steeds voor een beklijvende ervaring.

 

Rajastan - Leef als een maharadja in India | Rondreis India Footprints | Mira Tours - Reisbureau Haacht 1024 x 680

 


Nieuw! Nepal 2.0!

Een van de meest tot de verbeelding sprekende landen in Azië is ongetwijfeld Nepal. De Nepalese Himalaya, met 8 van de 10 hoogste bergen van de wereld, oefent al meer dan een eeuw grote aantrekkingskracht uit op wandelaars en klimmers. Dit bergstaatje, ingeklemd tussen Tibet en India, is een waar paradijs voor wandelaars en liefhebbers van trektochten.

Footprints richt zich echter niet alleen op trekkers! Want naast de Mount Everest, de bergen en haar bewoners is er nog veel meer te ontdekken. Ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken. Het land waar twee wereldreligies – boeddhisme en hindoeïsme – elkaar ontmoeten bruist van de cultuur. De Kathmandu-vallei is de schatkamer van Nepal. Naast schi!erende oude koningssteden Kathmandu, Bhaktapur en Patan is de vallei bezaaid met tempels, chortens, pagodes en stoepa’s. En in het zuidelijke laagland leven in de natuurparken Chitwan en Bardia nog neushoorns en tijgers in het wild.


 

Meer informatie?

haacht@miratours.be of 016 600 600


Footprints in the Orient - The Asia Collection | Mira Tours - Reisbureau Haacht

Belgische touroperator Footprints is gespecialiseerd in het organiseren van individuele kwaliteitsreizen op maat. Elke reis wordt met zorg samengesteld. Door hun jarenlange ervaring en grondige knowhow ontdek je het beste van wat jouw bestemming te bieden heeft.

Vraag ons naar hun aanbod »


Baghvan Pench - Leef als een maharadja in India | Rondreis India Footprints | Mira Tours - Reisbureau Haacht 1024 x 680

Nepal - Leef als een maharadja in India | Rondreis India Footprints | Mira Tours - Reisbureau Haacht 1024 x 680