TUI COVID Care Service: met een gerust hart op vakantie

Als je in 2020 met TUI op pakketreis vertrekt, krijg je daar automatisch de COVID Care service bij. Vertoon je COVID-symptomen tijdens je reis? Je kan 24/7 rekenen op telefonische medische assistentie aan de hand van een noodnummer. De COVID Care service dekt bovendien de kosten voor het afnemen van een COVID-test ter plaatse.

Mocht je COVID-positief testen, dan dekt TUI ook de kosten van eventuele medische hulp of een medisch noodzakelijke repatriëring. Als je in quarantaine zou moeten tijdens je vakantie, dan zorgt TUI ervoor dat je langer op je bestemming kunt blijven, samen met je reisgezelschap. En uiteraard een nieuwe terugvlucht, zonder extra kosten.

Zoals altijd raden we je bijkomend het afnemen van een reis- en bijstandsverzekering aan om andere onvoorziene omstandigheden van je vakantie te dekken. En vanzelfsprekend doet TUI er alles aan om je te beschermen tegen het coronavirus tijdens je vlucht en op de bestemming. Van het professioneel reinigen van hun vliegtuigen tot de hoogste hygiënenormen in de hotels.

 

COVID Care in ’t kort

  • Zit automatisch bij alle pakketreizen met vertrek in 2020
  • 24/7 telefonisch medische assistentie bij COVID-besmetting
  • Dekking van kosten COVID-test, eventuele medische kosten, langer verblijf en medisch noodzakelijke repatriëring bij een positieve COVID-test
  • Geldig voor het hele reisgezelschap

Noodnummer

Vertoon je COVID-symptomen tijdens je reis? Je kan 24/7 rekenen op telefonische medische assistentie aan de hand van een noodnummer. De noodcentrale kan bereikt worden op +34 934 96 38 82 en zal je begeleiden bij de nodige stappen.

 

Meer informatie en voorwaarden:

haacht@miratours.be of 016 600 600