13 Dagen Island Hopping in Frans-Polynesië | Mira Tours - Reisbureau Haacht 1024 x 300

13 Dagen Island Hopping Frans-Polynesië

Van alle archipels ter wereld spreekt Frans-Polynesië misschien nog wel het meest tot de verbeelding. Het zicht op de turkooizen Stille Oceaan, de groene bergpieken en de exotische zandstranden maken deze bestemming echt tot een postkaartje. De 118 eilanden verspreiden zich over een gebied zo groot als West-Europa. Hieronder vind je een 13-daagse luxe vakantie naar Frans-Polynesië.

 

Papeete, Tahiti

Met de trein reis je van Brussel naar Parijs Charles de Gaulle Airport. Van daar vlieg je naar Papeete, Tahiti via een tussenlanding in Los Angeles. Bij aankomst in Tahiti word je traditioneel verwelkomd met een bloemenkrans. Transfer naar Hotel Le Meridien Tahiti*****, 2 overnachtingen in een Deluxe Ocean View-kamer.

 

Rangiroa

Vlucht van Papeete naar Rangiroa. Transfer naar Hotel Kia Ora Resort & Spa****, 5 overnachtingen in een Deluxe Beach Bungalow with pool.

 

Moorea

Vlucht van Rangiroa naar Papeete, dan met de ferry naar Moorea. Eiland Moorea heeft een van de mooiste stranden ter wereld en is ideaal voor uiteenlopende wateractiviteiten.

Je verblijft in 4 nachten in Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort*****, aan de rand van een schitterende lagune met zicht op Tahiti. Je overnacht in een Superior Overwater Bungalow van 31 m². Je 10 m² privé terras kijkt uit over de lagune en heeft directe toegang tot de oceaan.

 

Prijs

Vanaf € 5.500 p.p. (geldig tussen 01/11 en 16/12 – en onder voorbehoud van prijs internationale vlucht op moment van bevestiging van je reis)

 

Prijs omvat:

  • Alle Transfers en binnenlandse vluchten
  • Ferry Papeete-Moorea heen en terug
  • 2 nachten in een Deluxe Ocean View-kamer in Le Meridien Tahiti*****, op basis van logies en ontbijt
  • 5 nachten in een Deluxe Beach Bungalow with pool in Hotel Kia Ora Resort & Spa****, op basis van logies en ontbijt
  • 5 nachten in een Superior Overwater Bungalow in Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort*****, op basis van logies en ontbijt

Prijs Internationale vluchten te herbevestigen op moment van je aanvraag.

 

Meer informatie?

haacht@miratours.be of 016 600 600


Footprints in the Sands - The Beach Collection | Mira Tours - Reisbureau Haacht

Footprints is een onafhankelijke Belgische touroperator, gespecialiseerd in luxueuze reizen op maat. Met hun brand ‘Footprints in the Sands’ bieden ze een selectie luxe hotels en charmante boetiekhotels op paradijselijke locaties.

Vraag ons naar hun aanbod »