Buitengewoon Andalusië Spanje | Mira Tours - Reisbureau Haacht 1024 x 300

Buitengewoon Andalusië, Spanje

De geur van jasmijn en met bloemen overdekte patio’s. Nonchalant gitaargetokkel en late tapas-avonden met heerlijk glaasje fino en exquise jamón. Andalusië dankt zijn rijk cultureel erfgoed aan een mengeling van goedbewaarde tradities en een grote verscheidenheid aan culturen. Het glorieuze verleden heeft er tot in de kleinste dorpjes sporen nagelaten.

Jamón, flamenco & zo veel meer …

Het team van specialist Caractère laat je Andalusië écht beleven. Laat je onderdompelen in de ‘Al-Andalus’- geschiedenis met deze buitengewone vierdaagse, vol fascinerende en authentieke ervaringen.

Kijk toe terwijl professionals de befaamde ‘jamón’ snijden en leer het verschil kennen tussen bellota, ibérico en serrano. Geniet van een gepersonaliseerd bezoek aan het schitterende Moorse paleis Alhambra en een geleid bezoek aan Sevilla. Ook een flamenco-spektakel staat op het programma, ‘flamenco puro’ uiteraard!

Je verblijft in meerdere luxueuze en stijlvolle 4- en 5-sterren designhotels van de Hospesketen, ondergebracht in historische gebouwen met een bijzonder karakter. Dat betekent genieten van luxe en service op topniveau. Met een verfijnd, romantisch ‘califal’ klassediner als absolute toetje.

 

TIP:

Dit Caractère-pakket kan verlengd en/of gecombineerd worden met andere beleefreizen en hotels. Zo is er ook een Buitengewoonpakket waar je het échte Andalusische platteland kan ontdekken. Met een bezoek aan een exclusieve Bodega en één van de meest indrukwekkende Finca’s (stierenkwekerij).


Caractere | Mira Tours - Reisbureau Haacht

De familiale toerismegroep Caractère kent de bestemmingen en hotels in Zuid-Europa door en door, waardoor ze net datgene selecteren dat het beste bij uw reisprofiel past.

Vraag ons naar hun aanbod »


 

Meer informatie?

haacht@miratours.be of 016 600 600