Atheense Riviera: strand én cultuur | Mira Tours - Reisbureau Haacht

Atheense Riviera: strand én cultuur

Graag een strandvakantie met tegelijk ook veel cultuur? Een vakantie Atheense Riviera biedt het beste van twee werelden. De mooie kustlijn ligt net onder de hoofdstad van Griekenland: Athene. Wissel culturele hoogtepunten af met ontspannen aan mooie zandstranden aan de Middellandse Zee. Of reis af naar het zuidelijkste puntje, Kaap Sounion, waar u de tempel van de zeegod Poseidon kunt bewonderen.

 

Stedentrip Athene

Een stedentrip naar Athene is zo gemaakt tijdens uw vakantie Atheense Rivièra. Reis af naar het hoogste punt van Athene, de Acropolis. Bewonder de marmeren gebouwen op deze heilige plek. Ook onder deze tafelberg is er genoeg te doen. Van de oude agora en de tempel van Hephaestus tot het Archeologisch Museum. In de wijk Plaka vindt u trendy restaurantjes, (souvenir)winkels en uitgaansgelegenheden.

 

Pure Luxe aan de Atheense Riviera

Grecotel Cape Sounio is pure luxe aan de Atheense Riviera. Een prachtig resort om te genieten of als uitvalsbasis om Attica en Athene te verkennen. De exclusieve villa’s van Grecotel Cape Sounio bieden prachtige zichten tempel van Poseidon. De zeven verfijnde restaurants bieden een internationale en Griekse keuken. Ook het luxueuze spacomplex prikkelt alle zintuigen.

 

Meer info?

Contacteer ons gerust via:

haacht@miratours.be of 016 600 600