Pegase luidt de zomer extra luxueus in…

Unieke kamerupgrade bovenop exclusieve vroegboekprijzen

Pegase bied een uitgebreide keuze aan de beste kamers en suites. Boekt u tijdig uw vakantie, dan logeert u in een hoger kamertype*: een uniek geschenk bij uw luxueuze Pegase-vakantie. Vroeg reserveren biedt u de opportuniteit om in alle gemoedsrust af te tellen naar uw welverdiende vakantie.

Naast een kamerupgrade, kunt u ook rekenen op onderstaande voordelen:

 • Vroegboekkorting tot € 800 p.p.

  Het loont om uw vakantie vroeg te boeken. U geniet namelijk van een exclusieve korting tot wel € 800* per persoon bovenop de bovenvermelde kamerupgrade.

 • Exclusieve kamertypes

  Indien u tijdig uw vakantie vastlegt, geniet u van een ruime keuze aan de mooiste kamertypes, van kamers met balkon of zeezicht tot minisuites en gezinskamers. En die keuze blijft gegarandeerd!

Een greep uit het aanbod:

Kreta

Anemos Luxury Grand Resort:

Verblijft in een deluxe kamer met zwembadzicht aan de prijs van een deluxe kamer met tuinzicht

 • Halfpension
 • 8 dagen / 7 nachten
 • Vertrek: 27/04/2019

Boeken vanaf 1106 p.p.


Malediven

Diamonds Thudufushi

Verblijf in een junior suite aan de prijs van een beach bungalow

 • All inclusive
 • 8 dagen / 7 nachten
 • Vertrek: 04/05/2019

Boeken vanaf 1816 p.p.


Tenerife

Iberostar Anthelia:

Verblijf in een kamer met frontaal zeezicht aan de prijs van een kamer met lateraal zeezicht

 • Logies & ontbijt
 • 8 dagen / 7 nachten
 • Vertrek: 10/06/2019

Boeken vanaf 1252 p.p.


Benieuwd naar alle bestemmingen? Kom gerust even langs!

Ons kantoor

Routebeschrijving naar Werchtersesteenweg 115, Haacht

Openingsuren

Maandag – vrijdag:
10u00-13u00 en 14u00-18u30

Zaterdag:
10u00 tot 14u00

Contacteer ons

Mail ons haacht@miratours.be   Of  Bel ons op 016 600 600


Reizen verruimt onze blik op de wereld. Met Pegase beleef je dit nog intenser. Al bijna dertig jaar neemt Pegase je mee naar de mooiste plaatsen op aarde in de meest exclusieve omstandigheden. Je ontgint vreemde culturen, onbekende aroma’s en onverwachte smaken en verblijft in luxueuze hotels die uitblinken in comfort, service en beleving. Droom weg terwijl Pegase elk detail van je vakantie verzorgt, zodat jij enkel hoeft te genieten. Vraag ernaar bij ons, uw reisagent.

Vraag ons naar hun aanbod »


* Voorwaarden vroegboekactie kamerupgrade

Bij elke pakketvakantie (vlucht + hotel) geniet u van een kamerupgrade indien u tijdig reserveert.

Actievoorwaarden:

 • Een upgrade is het eerstvolgende kamertype met duurdere prijs. Een hoger kamertype kan eenzelfde kamer zijn met een ander zicht (bv zeezicht) of eenzelfde kamer met een additioneel kenmerk (bv groter terras, groter oppervlak, extra kamer). Het aanbod varieert per hotel en is afhankelijk van de beschikbaarheid van het hoger kamertype op moment van boeking.
 • Geldig voor nieuwe boekingen tot en met 28/02/2019 uit het aanbod vliegvakanties zomer 2019 of exotische vakanties 2018-2019 met afreis vanaf 04/04/2019 tot en met 23/10/19
 • Upgradevoordeel beperkt tot maximum 500 EUR per kamer. De verhoging van de reissom die 500 EUR overstijgt is ten laste van de klant. Indien de verhoging van de reissom door het boeken van het hogere kamertype minder dan 500 EUR bedraagt wordt dit lagere bedrag in rekening gebracht.
 • Het dossier dient ingeboekt te worden op het hogere kamertype en het reserveringsnummer dient zo snel mogelijk telefonisch doorgegeven te worden, en dit ten laatste 7 dagen na boeking. De prijskorting waarop u recht heeft op basis van de actievoorwaarden wordt door onze Pegase Travel Advisors in het dossier ingezet.
 • Indien er twijfel bestaat over de geldigheid van de upgrade actie of de hoogte van de prijskorting op een boeking dient onmiddellijk en dit ten laatste 24 uur na boeking contact opgenomen te worden met onze Pegase Travel Advisors.
 • Niet cumuleerbaar met enige andere acties, promoties of kortingen.

Vroegboekkorting

Het bedrag van eventuele vroegboekkortingen is afhankelijk van uw bestemming, accommodatie en bepaalde vertrek- en/of verblijfsperiodes. Vroegboekkortingen gelden gedurende bepaalde boekingsperiodes en zijn enkel cumuleerbaar met de vroegboekactie (kamerupgrade), niet met enige andere acties of promoties. Contacteer uw reisprofessional of onze Pegase Travel Advisors voor de actuele kortingen. De vroegboekkortingen zijn enkel geldig op de hotelprijzen, niet op eventuele supplementen van het hotel.


Meer informatie?

haacht@miratours.be of 016 600 600