Nederlandstalig Begeleide Rondreizen VTB Reizen en Anders dan Anders | Mira Tours - Reisbureau Haacht - 1024 x 300

Nederlandstalig Begeleide Rondreizen VTB Reizen & Anders Dan Anders

Kom je brochure ophalen!

Zowel VTB Reizen als Anders Dan Anders brengen op een hoog niveau de wereld dichterbij. Dankzij deze touroperators maak je een rondreis met begeleiding in het Nederlands. Hun nieuwe brochures voor 2019 zijn intussen bij ons binnengekomen, kom gerust je exemplaar ophalen!

 

Nederlandstalig Begeleide Rondreizen met VTB Reizen:

VTB Reizen is al jaren een begrip voor rondreizen in Europa en de wereld. Het zal je dan ook niet verbazen dat ze in hun ruim 90-jarig bestaan al heel wat klassiekers opgebouwd hebben. Deze reizen bieden een goede mix van traditionele bezienswaardigheden, aandacht voor traditie en vooral een gezonde nieuwsgierigheid naar het dagelijks leven van de lokale bevolking.

VTB Reizen kent heel Europa op hun duimpje. Van een culturele rondreis naar Spanje, Italië, Griekenland … tot de hoogtepunten van Rusland en de Baltische Staten.

Ook voor toppers in alle andere continenten ben je ben hen aan het juiste adres. Van de tango en de gauchos in Argentinië, de nationale parken in de USA, tot het beste van Azië en Afrika.

VTB | Mira Tours - Reisbureau Haacht

We leggen de brochure van VTB Reizen voor je opzij »


Nederlandstalig Begeleide Rondreizen met Anders Dan Anders:

Anders Dan Anders is een Vlaamse reisorganisatie met een uitstekende reputatie en meer dan 35 jaar ervaring in rondreizen naar verre bestemmingen. Je kan bij hen terecht voor onvergetelijke momenten in meer dan 40 landen. Azië, Afrika, Oceanië, Noord-Amerika, Midden-Amerika of Zuid-Amerika, ze laten je de mooiste plekjes ter wereld zien!

Nieuw in de laatste brochure zijn de Zijderoute in Oezbekistan en China, mee met de stromen in Namibië, Botswana en Zimbabwe, El Secreto de Paal in Mexico, de lokroep van de savanne in Kenia, Gompa’s en Maharadja’s in India-Ladakh, Eldur Og Is in IJsland, en de oorsprong van de Blauwe Nijl in Ethiopië.

Verder presenteren ze ook vernieuwde programma’s in Australië, Borneo, Brazilië, Cambodja en Laos, Chili, Colombia, India, Zuid-India, Indonesië, Madagaskar, Myanmar, Namibië, Sri Lanka, Tanzania, Thailand en de USA.

 

Anders Dan Anders | Mira Tours - Reisbureau Haacht

We leggen de brochure van Anders Dan Anders voor je opzij »