Winterzon Cruise Canarische Eilanden | Mira Tours - Reisbureau Haacht 1024 x 300

Winterzon Cruise Canarische Eilanden

12 dagen: 08/10/2019 – 19/10/2019

Winterzon cruise heen en terug vanuit Southampton (Engeland) via La Coruña (Spanje) Madeira (Portugal), de Canarische Eilanden Tenerife en Las Palmas en terug via Lissabon (Portugal) en Vigo (Spanje).

Programma:

Dag 1: Southampton, Engeland

Stap aan boord van Independence of the Seas in Southampton, de havenstad van de Titanic.

Dag 2

Op zee.

Dag 3: La Coruña, Spanje

Met twee prachtige baaien, promenade aan het water en een levendige ambiance is La Coruña een populaire vakantiebestemming in Galicië. Vanaf hier kan je de middeleeuwse hoofdstad van Santiago de Compostela verkennen.

Dag 4

Op zee.

Dag 5: Madeira (Funchal), Portugal

Vulkanisch eiland Madeira is een genot. Wandel door de stad Funchal of geniet van het uitzicht van de weelderige natuur.

Dag 6: Tenerife, Canarische Eilanden

Zonnekloppers trekken naar de zuidelijke stranden van Tenerife. Het eiland heeft ook historische steden, bergen, een torenhoge vulkaan en een levendige hoofdstad: Santa Cruz.

Dag 7: Las Palmas, Canarische Eilanden

Gran Canaria telt, diverse landschappen, schilderachtige dorpjes en wel 60 stranden. Hoofdstad Las Palmas heeft een charmante oude wijk met geweldige restaurants en tapasbars.

Dag 8

Op zee.

Dag 9: Lissabon, Portugal

De ontdekkingen van vroege ontdekkingsreizigers maakten een klein koninkrijk tot een wereldmacht met Lissabon als rijke hoofdstad. Op verkenning door de stad? Denk dan zeker aan de dorpachtige wijk Alfama, de vele kerken en kastelen, en de elegante achttiende-eeuwse pleinen.

Dag 10: Vigo, Spanje

De grootste stad van Galicië staat bekend als een heel oude havenstad, te zien aan de traditionele vissershuizen en de levendige vismarkten van de historische wijk Berbés.

Dag 11

Op zee.

Dag 12

Terug in Southampton.

Inbegrepen in het programma:

Details volgen.

Niet inbegrepen:

Details volgen.

Prijs

  • Binnenhut: € 1.450 p.p.
  • Buitenhut: € 1.600 p.p.
  • Grotere Buitenhut: € 1.790 p.p.

 

  • Balkonhut: € 1.990 p.p.
  • Grotere Balkonhut: € 2.090 p.p.

Alle prijzen inclusief fooien, havengelden en taksen.

Meer informatie?

haacht@miratours.be of 016 600 600


Hou je van veel faciliteiten en ontspanning aan boord? Dan zijn de Royal Caribbean schepen iets voor jou. Ontdek hun uitgebreide bij ons. Samen vinden we zo bestemming en schip die het beste bij jou en je familie passen.

Vraag ons naar hun aanbod »