Korte Cruise Middellandse Zee | Mira Tours - Reisbureau Haacht 1024 x 300

Korte Cruise Middellandse Zee

5 dagen: 12/06/2019 – 16/06/2019

Nog nooit gecruiset? Dan is deze korte klassieker in de Middellandse Zee misschien wel de moeite voor een kennismaking. Rondreis vanuit Rome via Corsica, Marseille en Nice terug naar Rome. Deze korte cruise in de Middellandse Zee is ook perfect te combineren met een verblijf in Rome.

Programma:

Dag 1: Rome, Italië

Van de monumenten van het oude rijk tot het nastreven van la dolce vita, Rome is een ongeëvenaard openluchtmuseum en een levendige moderne metropool.

Dag 2: Ajaccio, Corsica

De monumenten en pleinen van Ajaccio staan in het teken van de hier geboren Napoleon Bonaparte. Als stad is Ajaccio een mix van Italiaanse charme, Gallische stijl en Corsicaanse cultuur.

Dag 3: Marseilles, Frankrijk

Marseille, de oudste stad van Frankrijk met vandaag een smeltkroescultuur en een levendige kunstscene. Marseille is ook dé toegangspoort tot de schilderachtige dorpen en kustgebieden van de Provence.

Dag 4: Nice, Frankrijk

Nice is een kosmopolitische stad met een kleurrijke oude binnenstad en een elegante belle époque-architectuur. Het schip verankert net buiten de stadsgrenzen, in de diepblauwe baai van het pittoreske Villefranche-sur-Mer.

Dag 5: Rome, Italië

Terug in Rome.

Inbegrepen in het programma:

  • Cruise in vol pension
  • Havengelden, taksen en fooien
  • Animatie en shows aan boord

Niet inbegrepen:

Transport van en naar vertrekhaven

Prijs

  • Binnenhut: € 600 p.p.
  • Buitenhut: € 650 p.p.
  • Balkonhut: € 750 p.p.

Alle prijzen inclusief fooien, havengelden en taksen.

Meer informatie?

haacht@miratours.be of 016 600 600


Hou je van veel faciliteiten en ontspanning aan boord? Dan zijn de Royal Caribbean schepen iets voor jou. Ontdek hun uitgebreide bij ons. Samen vinden we zo bestemming en schip die het beste bij jou en je familie passen.

Vraag ons naar hun aanbod »