Cityhopping langs de Baltische Staten | Mira Tours - Reisbureau Haacht 1024 x 300

Cityhopping-cruise Baltische Staten

13 dagen: 20/07/2019 – 01/08/2019

Staat een cruise langs de Baltische Staten op je verlanglijstje? Deze culturele rondreis heeft maar liefst 7 fantastische steden op het programma. Heen en terug vanuit Amsterdam cruise je naar Berlijn, Helsinki, Sint-Petersburg (2 dagen), Tallinn, Stockholm en Kopenhagen.

Programma:

Dag 1: Amsterdam

Amsterdam is een mix van oud en nieuw: een historische charme, maar een kosmopolitisch sfeertje. Het is een mengeling van culturen, maar o zo typisch Nederlands.

Dag 2

Op zee.

Dag 3: Berlijn

Een leuke manier om Berlijn te verkennen is met een mini-trein, gekoppeld aan een winetasting. Of gebruik het als een toegangspoort tot Berlijn en historische bezienswaardigheden, zoals de Brandenburger Tor.

Dag 4

Op zee.

Dag 5: Helsinki

De prachtige gebouwen van Helsinki omringen de meest spectaculaire baaien. Slenter over brede, met bomen omzoomde straten of bewonder de neoklassieke architectuur op het Senaatsplein.

Dag 6 en 7: Sint-Petersburg

Met zoveel te zien, zal je blij zijn dat we overnachten in Sint-Petersburg. Bezoek het Paleizencomplex in Peterhof of de Izaäkkathedraal en zijn met goud bedekte koepel.

Dag 8: Talinn

Talinn is een van de best bewaarde geheimen van Noord-Europa. De oude muren voormen een doolhof van intieme geplaveide straatjes.

Dag 9: Stockholm

Hoewel Stockholm 14 eilanden overspant, kan je de stad dankzij de meer dan 50 schilderachtige bruggen makkelijk verkennen.

Dag 10

Op zee.

Dag 11: Kopenhagen

Kopenhagen is ideaal om per fiets te verkennen. Zeker in de zomer, dan komen de inwoners buiten om te genieten van terrasjes en straatartiesten.

Dag 12

Op zee.

Dag 13: Amsterdam

Terug in Amsterdam.

Inbegrepen in het programma:

  • Cruise in vol pension
  • Classic drankenpakket (twv 65$ per dag)
  • Havengelden, taksen en fooien
  • Animatie en shows aan boord

Niet inbegrepen:

Transport van en naar vertrekhaven

Prijs

Balkonkajuit (CAT 1B): € 2.790 p.p.

Meer informatie?

haacht@miratours.be of 016 600 600


Celebrity Cruises | Mira Tours - Reisbureau Haacht

Celebrity Cruises verwelkomt je met een onovertroffen service. Hippe en stijlvolle designs. Dineren in een unieke ambiance. Entertainment en activiteiten voor het hele gezin. Op geen enkel detail wordt bezuinigd.

Vraag ons naar hun aanbod »